fredag 18. september 2009

Da er det sikkert


Idag har pappa bursdag og hva passet vel bedre som bursdagsgave enn et signert papir fra sjefen som bekrefter at permisjonssøknaden min har gått i boks.

Fra 1.mai til 18. juli skal det padles. Det skal padles fra Tromsø til Tønsberg. Pappa og jeg. Ooooo hildrandedu som jeg gleder meg.

Dette er en drøm som jeg har hatt lenge og etter sommerferien bare bestemte jeg meg for at om det ikke passer nå passer det aldri. Så etter litt samtale og fornuftig vurderinger frem og tilbake med kjæresten ble det sendt en søknad om permisjon for overnevnte tidsperiode.

Nå er det altså opprettet en blogg for prosjektet også. Her kommer jeg/vi til å legge ut ting og tang før avreise, samt at vi skal prøve å holde siden oppdatert når avreisedagen er unnagjort og over 2200 kilometer med herlig norsk kystlinje padles...

Så heng med...
Bildet viser pappa og meg på treriksrøysa. Da var ideen lansert og drømmene hadde begynt å kverne i hodene våre.

4 kommentarer:

 1. Utrolig kult!
  Gratulerer!!!
  Det vanskeligste av alt er jo å få ryddet plass i kalenderen. Dere er jo i rimelig grei form begge to, og formen kommer jo også etterhvert!
  Si i fra hvis det er noe jeg kan hjelpe til med underveis eller i planleggingen!
  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Så utrolig kult prosjekt! Gleder meg til å følge reisen både gjennom forberedelser og gjennomføring :)

  SvarSlett
 3. Du e f... ikkje tam!! Padle den distansen???!!! Men du/ dokker e fan så tøff. Har lagt bloggadressen som favoritt, så jeg følger med deg/ dere.....!

  SvarSlett
 4. Jeg vil i første omgang ønske dere lykke til med forberedelsene. Tøft at dere har valgt å padle mot strømmen - og mot sommeren.
  Inge

  SvarSlett