onsdag 21. april 2010

Med bredbånd og PC i Finnvika


Så var dagen kommet. Utstyret skulle testes. Så bilen ble pakket og pølser ble medbragt og bålet ble omsider tent i Finnvika. Anne og jeg nøt enbedre middag med noen winerpølser, ferdig potetmos-på-boks og lomper, toppet med verdens beste sennep nemmelig Bergys!

Vel nok om mat, det er ikke det dette skal handle om. For når maten er fortært og reinskinnet flyttet slik at solen skinner i våre vinterbleke ansikter, tar jeg fram mini-pc og mobilt modem og kobler meg på nettet. Det er egentlig litt sykt synes jeg. Og ikke minst litt overdrevent på en måte. Men samtidig så er det også enda mer morsomt enn det er sykt og overdrevent.

Så her sitter jeg og taster mens Anne leser og kakoen sildrer nedover på sin vei til magen. Herig. Måkene skriker, men det er forsatt så tidlig i grillsessongen at de ikke har skjønt at lukten av tennveske er lik mat, så pølserestene ligger uberørt i strandsonen.

Og for de av dere som lure på fingeren, kan det meldes om at jeg er ytterst ytterst opptimistisk med hensyn til avreise. Men nå er det liksom Island som driver og lager plunder og heft. Men pappa har sendt kajakken oppover og jeg henter den på tirsdag, og pappa tar enten flyet igjennom asken, eller tog og buss og vi prøvepakker kajakken i den første uka i mai.

4 kommentarer:

 1. Møkkafjallur...æ e askefast æ åsså, skulle ha vært på ferie i Oslobyen akkorat no! :( Håpe virkeli at d roe sæ så dåkker ikkje får mer krøll m avreise!

  SvarSlett
 2. Denne bloggen skal jeg følge....
  Ser lovende ut, håper turen sørover blir kjempeflott.
  Mvh
  TorB.

  SvarSlett
 3. Behøver jo ikke å prøvepakke den kajakken - den kan jo bringe dere "unsopported" til Tønsberg... :)

  SvarSlett
 4. Skal følge dere på turen.
  God tur.

  SvarSlett