mandag 10. mai 2010

Bedring, men ikke godt nok

Da har vi kommet til en ny dag og spenningen var stor etter at jeg hadde kjørt Anne på jobb og jeg banket på hos pappa for å høre hvordan ståa var. Han var bedre, men ikke på sitt beste. Han hadde vært nok turer på toalettet i løpet av natten til at man kan si at han forsatt var litt rar i magen.

Under frokosten ble vi enige om at vi skulle utsette avreisen til tirsdag. Det er nok mulig at vi kunne ha dratt idag, men siden pappa kun har fått i seg to knekkebrød siden søndag kveld, og tappet seg for alt som heter flytende væske i kroppen, er nok ikke tretti førti kilometer i kajakk den opptimale aktiviteten idag.

Så vi tar en restitusjonsdag her i Tromsø. En by som idag og i hvert fall to uker fremover ligger på toppen av eliteserien og som idag er svøpt inn i vakkert og varmt vår vær :-)

2 kommentarer:

  1. D va no fan til plager dere kom ute for..først en knekt finger så en skrall mage.. Dere blir nå ivertfall ferdige med all elendigheta FØR start og ikke under turen da, satse på d :-) Magnus, ett tips til deg: få stilt kl.slettet på bloggen din rett så vet vi når på døgnet dere lever og er våkne :-)

    SvarSlett
  2. Lykke til på reisen fra oss på Helligskogen!
    Håper at du holder oss oppdattert på hvordan det går og hvor du er på Havet!

    Hilsen Sigmund & Andreas.

    SvarSlett