lørdag 8. mai 2010

Nå er dagen snart ”opprunnet”, kort sagt – i morgen drar vi

Når jeg nå sitter her i min sofa, med finalen i Farmen surrende i bakgrunn og med en herlig ”grillet tørrfisk” fra Skarven i magen kjenner jeg at sommerfuglene har meldt sin ankomst. Forklarer jeg dere hva jeg ser utenfor vinduet (bortsett fra pappa som tar en av sine siste sigaretter) skjønner dere at det ikke er ordentlige sommerfugler jeg snakker om. For nå snør det filler utafor. Så som dere skjønner, sommerfuglene er i min velfylte mage 

Men altså, i dag var det middag på Artandria som sto på planen. Anne, pappa og jeg tok bussen til byen og bestilte hver vår herlige rett og satte oss ned for å kose oss. Og det gjorde vi til gangs. Pappa klaget litt på mengden mat som ble servert for den prisen og mente han kunne ha spist dobbelt så mye for den prisen. Men tilslutt var han god og mett han også. Midt under middagen presenterte kjære Anne min en gave til oss begge. Vi fikk hver vår T-skjorte med bildet fra bloggen og teksten ”Fra T til T – en passelig lang padletur”. Dere ser bildene her.

Ellers har papsen og jeg vært å handlet mat for noen kroner, vi har også kjøpt inn de siste dippe-duppene og vi føler vel nå at vi er litt mer enn klare for at klokken skal bli tolv i morgen. For da er det avreise fra Sjølundfjæra. Da er det endelig i gang. Da får det gå som det går, men uansett hvordan det går så skal vi ha det kjempe bra. For å skrive favoritt sitatet til pappa: ”Jeg må ville det jeg kan. Hvis ikke kommer dagen jeg ikke kan det jeg vil”. Vakkert altså.

4 kommentarer:

 1. Oi, det var et nydelig sitat fra pappaen din. Skal skrive det ned. Vi kommer selvsagt for å vinke farvel i morgen!

  SvarSlett
 2. Frode Mortensen8. mai 2010 kl. 22:22

  Magnus, du får ta styringen ut fjorden mot Rystraumen så tar vel pappa`en over etterhvert. Ha en fantastisk flott tur sørover å husk Stormgjengregel nr.1: Ta ingen sjanser!! Ta vare på hverandre og gleder meg å følge dere her på nettet. Måtte hell og lykke følge dere på "alle" havstyker til Tønsberg.

  SvarSlett
 3. Tenk no drar dåkker! Håpe dåkker får en fantastisk tur Magnus...d sner fortsatt kopptue men førhåpentlivis blir d bedre straks!

  SvarSlett
 4. God tur dette skal det bli moro å følge med på. Start rolig og bli sterkere underveis.
  Nesten så man blir litt misunnelig altså.

  SvarSlett