torsdag 6. mai 2010

Pappaen har landet

Så var vi samlet. Begge kajakkene og begge padlerne. Endelig satt vi i samme rom (padlerne)og kunne drømme om dagene som står for tur mens kajakkene lå og ble venner i garasjen. Pappa landet torsdag midt på dagen, ble hentet av Anne og tatt med på Jekta for litt seriøs shopping. I mellomtiden har Magnus avtalt intervjuer med morgensendingene i NRK p1 for både Vestfoldsendinga og Troms. Så imorgen starter vi med intervju på radio i Troms ca 08.10 og følger opp med vestfoldsendinga klokka halv ni. Så er dere hardcore fan av far og sønn Østlie logger dere dere inn på nrk.no for å få med dere begge sendingene :-)

Uansett, vi er samlet, solen skinner fra blå himmel og vi kan fornemme vår i luften i disse dager i Tromsø. Og vi vet at det er bare fredag og lørdag vi må få unnagjort før avreisedagen er her. Men det er mye som skal gjøres. SÅ idag har vi gjort de siste innkjøp av kjekke og morsomme dippedupper. De ble kjøpt inn hos Bjørns kajakk (www.bjornskajakk.no) Ett Burton solcellepanel og ett slepetau. Herlig å kunne gå i to minutter fra leiligheten til min lokale padlebutikk. Så måtte vi reparere kajakken til pappa litt. Den hadde fått seg ett kakk på sin tur opp hit. Og det på det stedet den var best polstret. Mulig vi må klage litt til Norlines på det.

Så har vi "prøve pakket" kajakkene. Dog uten mat og sko og diverse, men det ser ut til at vi får med alt vi vil ha med. Vi har merket kajakkene med noen klistremerker og vi har satt opp en handleliste over mat og ting vi trenger før avreise......og som nevnt avreisen er ikke langt unna.

Anne fikk også hentet det nye objektivet til nykameraet sitt og har slått seg litt løs på bildefronten under prøvepakkingen. Ser også at fruen har satt fokus på mitt akterspeil, med dårlig skjult fagbrev i rørlegging.

2 kommentarer:

  1. Lykke til på turen, og pass på hverandre!

    Gleder meg til å følge dere på ferden.

    SvarSlett
  2. Hei. Vi har nettopp sett deg på tv, og det var moro. God tur til dere, og ta nå vare på dere på turen. Vi skal følge dere på veien. Tora hilse, og snakker om at hun ser rumpa di på bloggen din ;-)

    SvarSlett