onsdag 30. juni 2010

Den gode og lange nattesøvnen - Dag 51

Joda vi hadde riktig så hyggelig i går og klokken bikket vel midnatt før jeg lukket øynene og sovent som en stein. En myk og deilig madrass var herlig etter gårsnattens kamp mot badeballen jeg da lå på. Kun to til fire netter igjen på den så får jeg ny.

Men vi kjenner at kroppene er instilt etter padlerytmen så vi våknet de første gangene i halv seks tiden, seks tiden og halv sju tiden. Men vi ville sove lengre og vi ville ligge i ro så lenge som mulig. Og vi klarte det godt. Utrolig hva man får til bare man prøver hardt nok. Men tilslutt sa ryggene vår ifra om at vi ihvert fall måtte bevege oss litt om ikke stå opp. Og hvordan bevege seg uten å stå opp? Aner ikke, så vi sto opp vi.

Kulingen vi hadde trodd vi skulle våkne til var ikke tilstede her oppe hvor vi sov så vi skjønte ikke helt hva som hadde skjedd, men etterhvert hørte mer en "suset i fra fura som sist" for å si det sånn. Løvtrærne rislet godt ifra seg. Svein, Steinar og pappa tok seg en butikktur og skaffet ferskt brød til oss alle og det ble servert deilig frokost med ferskt brød og deilig kaffe. Herlig herlig.

Etter frokost kontaktet Svein "Agder - Flekkefjords tidene" og vi møtte ett herlig fyrverkeri av en journalist for ett intervju nede på kaia. Det ble ett rtiktig så morsomt intervju synes alle vi som var der.

Hjemme oppe på Hummerås hadde Agnes og Ingrid skaffet ny fisket torsk og det ble gjort klart til ett herlig fiskemåltid. Vårt første fiskemåltid på turen faktisk, og ett vanvittig godt ett også da. Fisken smeltet på tungen, potetene hadde helt riktig hardhet å bite i og "eggesmørret" var en nytelse å ha over fisk og poteter. Og når dette toppes med jordbær og is er livet rimelig nært opptil perfekt.

Vi takker Agnes,m Steinar, Ingrid og Svein for to herlige dager her oppe. Pappa definerte vårt vertskap som noen gode venner før vi kom hit, selv håper jeg at jeg kan gjøre det samme etter disse to dagene.

Men nå kjenner vi at kroppene våre gleder seg til Listalandet og Lindesnes. Værmeldingen for de kommende dagene er gode og vi er ved godt mot og klare for å runde neset og komme seg in til Kristiansand og kjentfolk der, og ikke minst nytt liggeunderlag for MagnusFrokostkroken med ferskt brød og nytrukket kaffe.Svein, Steinar og Magnus nyter nok en is,mens vi venter på fyrverkerijournalisten som skulle møte oss. Bildet tatt nedenfor butikken i Rasvåg. Har du muligheten i sommer så ta deg en tur hit og til Hidra.

1 kommentar:

  1. "Vårt første fiskemåltid på turen faktisk" !!!!
    Hmm her tror jeg junior må tenke litt tilbake :-)
    50 dager i felt kan vel gjøre litt av hvert med hukommelsen.
    Lkke til videre, det er ikke så lenge til før dere padler inn vestergabet.

    SvarSlett